Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/1079
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛузанова, Л.-
dc.date.accessioned2020-02-17T09:40:47Z-
dc.date.available2020-02-17T09:40:47Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЛузанова Л. Вплив бессарабської кухні на гастрономічну культуру німців Бессарабії (1814-1940) / Л. Лузанова // Крос-культурний код Подунав’я: історико-лінгвістичні студії. Збірник наукових праць за матеріалами міжнародної науково-практичної конференції (20 жовтня, 2019 року). – Ізмаїл : РВВ ІДГУ; «СМИЛ», 2019. – С. 79-82.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1079-
dc.publisherІзмаїл : РВВ ІДГУ; «СМИЛ»uk_UA
dc.titleВплив бессарабської кухні на гастрономічну культуру німців Бессарабії (1814-1940)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лузанова_Л_конф_Крос-культурний_код_Подунав'я_(20.10.2019).pdfВплив бессарабської кухні на гастрономічну культуру німців Бессарабії (1814-1940)396.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.