Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/1079
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лузанова, Л. | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-17T09:40:47Z | - |
dc.date.available | 2020-02-17T09:40:47Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Лузанова Л. Вплив бессарабської кухні на гастрономічну культуру німців Бессарабії (1814-1940) / Л. Лузанова // Крос-культурний код Подунав’я: історико-лінгвістичні студії. Збірник наукових праць за матеріалами міжнародної науково-практичної конференції (20 жовтня, 2019 року). – Ізмаїл : РВВ ІДГУ; «СМИЛ», 2019. – С. 79-82. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1079 | - |
dc.publisher | Ізмаїл : РВВ ІДГУ; «СМИЛ» | uk_UA |
dc.title | Вплив бессарабської кухні на гастрономічну культуру німців Бессарабії (1814-1940) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лузанова_Л_конф_Крос-культурний_код_Подунав'я_(20.10.2019).pdf | Вплив бессарабської кухні на гастрономічну культуру німців Бессарабії (1814-1940) | 396.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.