Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/245
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавоськина, Т.А.-
dc.date.accessioned2018-04-19T12:56:31Z-
dc.date.available2018-04-19T12:56:31Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationСавоськина Т.А. «Европейский» обед Онегина в предметном пространстве пушкинского романа // Науковий вісник Ізмаїльського державного гуманітарного університету : Історичні науки. Педагогічні науки. Філологічні науки : Збірник наукових праць. – Ізмаїл : РВВ ІДГУ, 2008. – Вип. 25. – С. 132-136.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/245-
dc.descriptionThe article focuses on Onegin’s gastronomic preferences that represent a significant segment of the setting, which reflects Pushkin’s worldvision. The analysis is based on Stanza XVI, Chapter I of the novel.uk_UA
dc.description.abstractНа прикладі ХVI строфи першого розділу роману розглядаються гастрономічні вподобання Онєгіна, котрі репрезентують один із значущих сегментів предметного простору героя, що відображає пушкінське бачення світу.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.relation.ispartofseriesІсторичні науки. Педагогічні науки. Філологічні науки;25-
dc.title«Европейский» обед Онегина в предметном пространстве пушкинского романаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник ІДГУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
33.pdf290.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.