Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/70
Назва: Авторські прирощення в синонімічному ряді на позначення мовлення
Автори: Пашковська, Н.Ф.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Ізмаїл : РВВ ІДГУ
Бібліографічний опис: Пашковська Н. Ф. Авторські прирощення в синонімічному ряді на позначення мовлення // Науковий вісник Ізмаїльського державного гуманітарного університету : Історичні науки. Педагогічні науки. Філологічні науки : Збірник наукових праць. – Ізмаїл : РВВ ІДГУ, 2009. – Вип. 27. – С. 154-157.
Серія/номер: Історичні науки. Педагогічні науки. Філологічні науки;27
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається роль авторських прирощень у синонімічному ряді на позначення мовлення. На конкретному мовному матеріалі з художніх творів Є. Гуцала простежується багатство лексичної синоніміки не лише в кількісному складі синонімічних рядів і в широкому їх розгалуженні, але й у своєрідності використання, що досягається завдяки авторському вживанню порівнянь, різних прирощень і конкретизаторів.
В статье рассматривается роль авторских приращений в синонимическом ряде для обозначения речи. На конкретном языковом материале из художественных произведений Е. Гуцало прослеживается богатство лексической синонимики не только в количественном составе синонимических рядов и в широком их разветвлении, но и в своеобразии использования, что достигается благодаря авторскому употреблению сравнений, разных приращений и конкретизаторов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/70
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник ІДГУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
30.pdf153.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.