Ізмаїльський Державний Гуманітарний Університет

Вплив бессарабської кухні на гастрономічну культуру німців Бессарабії (1814-1940)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лузанова, Л.
dc.date.accessioned 2020-02-17T09:40:47Z
dc.date.available 2020-02-17T09:40:47Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Лузанова Л. Вплив бессарабської кухні на гастрономічну культуру німців Бессарабії (1814-1940) / Л. Лузанова // Крос-культурний код Подунав’я: історико-лінгвістичні студії. Збірник наукових праць за матеріалами міжнародної науково-практичної конференції (20 жовтня, 2019 року). – Ізмаїл : РВВ ІДГУ; «СМИЛ», 2019. – С. 79-82. uk_UA
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1079
dc.publisher Ізмаїл : РВВ ІДГУ; «СМИЛ» uk_UA
dc.title Вплив бессарабської кухні на гастрономічну культуру німців Бессарабії (1814-1940) uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу