Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лузанова, Л. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-17T09:40:47Z | |
dc.date.available | 2020-02-17T09:40:47Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Лузанова Л. Вплив бессарабської кухні на гастрономічну культуру німців Бессарабії (1814-1940) / Л. Лузанова // Крос-культурний код Подунав’я: історико-лінгвістичні студії. Збірник наукових праць за матеріалами міжнародної науково-практичної конференції (20 жовтня, 2019 року). – Ізмаїл : РВВ ІДГУ; «СМИЛ», 2019. – С. 79-82. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1079 | |
dc.publisher | Ізмаїл : РВВ ІДГУ; «СМИЛ» | uk_UA |
dc.title | Вплив бессарабської кухні на гастрономічну культуру німців Бессарабії (1814-1940) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |