Туризм, готельний та ресторанний бізнес:Ціноутворення, конкуренція, державне регулювання : навч. посіб.

338.48:640.4](075.8)

А 23

Агафонова, Л. Г.

Туризм, готельний та ресторанний бізнес:Ціноутворення, конкуренція, державне регулювання [Текст] : навч. посіб. / Л. Г. Агафонова, О. Є. Агафонова ; Київський університет туризму, економіки і права . — Київ : Знання України, 2006. — 352 с.; 60х84/16. — Бібліогр.: с. 298-308. - 1000 прим.

966-7999-44-0

УДК 338.48:640.4](075.8)

УДК 338.48:640.4](075.8)

Абонемент. Навчальна література [AN22040087]

Примітки:У навчальному посібнику розглянуті актуальні проблеми готельно-ресторанного бізнесу та туризму:механізм ринкового ціноутворення, методологія обгрунтування базової страьнгії конкуренції, інструменти державного регулювання цін, тарифів, оцінки якості обслуговування на ринку послуг гостинності, вітчизняного та міжнародного туризму, зокрема, система оподаткування підприємств, сертифікації послуг, контролю якості послуг, методичні підходи до вибору цінових стратегій конкурунції в туристичних фірмах, готелях, ресторанах. Посібник містить конкретні практичні завдання, контрольні тести, методичні документи. Книга рекомендована для студентів, аспірантів, магістрантів вищих навчальних закладів, викладачів, широкого кола ділових людей

Зміст:

Працює на АБІС Коха