Технологічний практикум з кулінарної обробки харчових продуктів

641.5:378(075.8)

Б 90

Букатова , О. М.

Технологічний практикум з кулінарної обробки харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / О. М. Букатова — Ізмаїл : РВВ ІДГУ, 2019. — 127 с; 60х80/16. — (Серія "Праці виклачів ІДГУ"). — Бібліогр.: с. 123. - 300 прим.

УДК 641.5:378(075.8)

УДК 641.5:378(075.8)

Абонемент. Технічна література [ML19110172]Абонемент. Технічна література [ML19110174]Абонемент. Технічна література [ML19110175]Абонемент. Технічна література [ML19110176]Абонемент. Технічна література [ML20100035]

Анотація:Посібник містить комплекс технологічних задач за темами дисципліни «Технологічний практикум з кулінарної обробки харчових продуктів», а також методику, алгоритм і зразки їх розв’язання. Кожна тема завершується самостійною роботою у вигляді контрольних питань та практичних завдань. Усі ці корисні матеріали дозволяють студентам ІДГУ розширювати знання з даної дисципліни, а викладачам – оцінювати рівень їхньої підготовки.

Примітки:Рекомендовано до друку вченою радою Ізмаїльського державного гуманітарного університету

Зміст:

Працює на АБІС Коха