Подорож до Японії. Японська кухня. Технологія приготування суші

37.016:811.111

Гуд, С. С.

Подорож до Японії. Японська кухня. Технологія приготування суші : Інтегрований урок: англійська мова й трудове навчання / С. С. Гуд, Н. М. Талибова // Англійська мова та література — , 2018. — № 16-18 (556-568). — С. 90-98 —

УДК 37.016:811.111

Методика викладання англійської мови Методика трудового навчання

Японія

розробка уроку англійської мови розробка уроку трудового навчання інтегрований урок

УДК 37.016:811.111

Читальний зал (бібліографія) [PER18060424]

Анотація:Мета уроку: формувати й розвивати комунікативні вміння учнів на основі мовних, соціокультурних знань; розширювати кругозір учнів; розвивати вміння сприймати мову на слух; формувати шанобливе ставлення до традицій і звичаїв інших народів; розвивати в учнів міжкультурну компетенцію; ознайомити учнів з традиціями японськоїкухні; навчити учнів готувати суші, навчити учнівправильно розраховувати сировину, розробититехнологічні картки; організувати робоче місце,правильно підбирати інструмент, інвентар та посуд; дотримуватись послідовності технологічногопроцесу, та санітарно-гігієнічних вимог, норм охорони праці й безпеки життєдіяльності; виховуватилюбов до праці; культуру праці; бережливе ставлення до сировини, устаткування та інструментів; розвивати в учнів уміння приготування суші.

Зміст:

Працює на АБІС Коха