Гостинично-ресторанный сервис: Особенности культуры и традиций питания народов мира (Запис № 3502)

Подробиці в МАРК
010 ## - ISBN
ISBN 966-326-103-Х
200 ## - Назва
Основна назва Гостинично-ресторанный сервис: Особенности культуры и традиций питания народов мира
Загальне визначення матеріалу носія інформації Текст
Підзаголовок курс лекций: [учебное пособие]
Перші відомості про відповідальність В. В. Архипов, Е. И. Иванникова
Наступні відомості про відповідальність Киевский национальный университет культуры и искусств
210 ## - Місце та час видання
Місце публікування, друку, розповсюдження Киев
Назва видавництва, ім’я видавця, розповсюджувача, тощо Атика
Дата публікації, розповсюдження, тощо 2005
101 ## - Мова
Мова тексту, звукової доріжки тощо російська
102 ## - Країна публікації/виробництва
Країна публікації УКРАЇНА
215 ## - Фізичний опис
Специфічне визначення матеріалу та обсяг документа 216 с
Інші уточнення фізичних характеристик 1000 экз
Розміри 60х84 /16.
327 ## - Примітки
Ключові слова Ключові слова: національні кухні
330 ## - Короткий зміст
Текст примітки Учебное пособие "Особенности культуры и традиций питания народов мира" (Курс лекций) предназначено для подготовки специалистов гостинично-ресторанного и туристического сервиса. Широко освещены вопросы режима питания и приема иностранных гостей в ресторанах. Многогранно раскрыты особенности кухни разных стран и народов, большое внимание уделено национальным особенностям приготовления блюд, ассортименту используемых продуктов, а также особенностям церемоний потребления пищи и подачи блюд.<br/> Для студентов, обучающихся на факультетах туристического и гостинично-ресторанного бизнеса высших и средних специальных учебных заведений. Может быть также интересным для тех, кто любит кулинарное дело или занимается подобным бизнесом.
606 ## - Предмет
Предмет Економіка. Економіка туризму
610 ## - Ключові слова
Предмет <a href="готельна ресторанна індустрія">готельна ресторанна індустрія</a>
610 ## - Ключові слова
Предмет <a href="етнокультура">етнокультура</a>
615 ## - Предметна категорія (попереднє)
Предмет 64 Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побуту
-- 338.48 Туризм. Економіка туризму
675 ## - УДК
Індекс 640.4:338.48](075.8)
001 - Ідентифікатор запису
Ідентифікатор запису 3502
100 ## - Дані загальної обробки
Дані загальної обробки 20181029 ukry50
801 ## - Джерело походження запису
Країна УКРАЇНА
Установа Бібліотека ІДГУ
700 ## - Особисте ім’я
Код відношення Автор
Автор Архипов
Частина імені, яка відрізняється від початкового елемента вводу В.В.
701 ## - Ім’я особи – альтернативна інтелектуальна відповідальність
Код відношення Автор
Початковий елемент вводу Иванникова
Частина імені, яка відрізняється від початкового елемента вводу Е. И.
712 ## - Найменування колективу — вторинна інтелектуальна відповідальність
Код відношення Організація, під егідою якої видано
Початковий елемент заголовку Киевский национальный университет культуры и искусств
852 ## - Місцезнаходження та шифр зберігання
Шифр замовлення 640.4:338.48](075.8)
Форма заголовку/імені автора, що використовуються для організації фонду А 87
942 ## - Додаткові дані (Коха)
Тип одиниці (рівень запису) Науково-популярні видання
Шифр замовлення 640.4:338.48](075.8)
Фонди
Статус вилучення Стан пошкодження Статус втрати/відсутності Джерело класифікації чи схема поличного розташування Дата надходження Джерельне місце зберігання примірника (домашній підрозділ), код Місце тимчасового зберігання чи видачі (підрозділ зберігання), код Поличкове розташування Штрих-код Дата останнього редагування примірника Дата, коли останній раз бачено примірник Інвентарний номер Повний (примірниковий) шифр збереження Тип обігу (не для випожичання) Вартість, звичайна закупівельна ціна Тип одиниці (рівень примірника)
      Універсальна десяткова класифікація (УДК) 29/10/2018 Бібліотека ІДГУ Абонемент. Технічна література Навчальний фонд AT18100707 2020-11-20 15:12:03 29/10/2018 435045 640.4:338.48](075.8)   15.00 Навчальні посібники

Працює на АБІС Коха