Подробиці в МАРК
200 ## - Назва |
Основна назва |
Технологічний практикум з кулінарної обробки харчових продуктів |
Загальне визначення матеріалу носія інформації |
Текст |
Підзаголовок |
навч. посіб. |
Перші відомості про відповідальність |
О. М. Букатова |
210 ## - Місце та час видання |
Місце публікування, друку, розповсюдження |
Ізмаїл |
Назва видавництва, ім’я видавця, розповсюджувача, тощо |
РВВ ІДГУ |
Дата публікації, розповсюдження, тощо |
2019 |
101 ## - Мова |
Мова тексту, звукової доріжки тощо |
українська |
102 ## - Країна публікації/виробництва |
Країна публікації |
УКРАЇНА |
215 ## - Фізичний опис |
Специфічне визначення матеріалу та обсяг документа |
127 с |
Інші уточнення фізичних характеристик |
Бібліогр.: с. 123. - 300 прим |
Розміри |
60х80/16. |
225 ## - Серія |
Назва серії |
"Праці виклачів ІДГУ" |
300 ## - Примітки |
Текст примітки |
Рекомендовано до друку вченою радою Ізмаїльського державного гуманітарного університету |
327 ## - Примітки |
Ключові слова |
Ключові слова: українська кухня |
330 ## - Короткий зміст |
Текст примітки |
Посібник містить комплекс технологічних задач за темами дисципліни «Технологічний практикум з кулінарної обробки харчових продуктів», а також методику, алгоритм і зразки їх розв’язання. Кожна тема завершується самостійною роботою у вигляді контрольних питань та практичних завдань. Усі ці корисні матеріали дозволяють студентам ІДГУ розширювати знання з даної дисципліни, а викладачам – оцінювати рівень їхньої підготовки. |
615 ## - Предметна категорія (попереднє) |
Предмет |
641/642 Продукти харчування. Приготування їжі. Страви. Харчування |
-- |
378 Вища освіта. Вища школа. Підготовка наукових кадрів |
675 ## - УДК |
Індекс |
641.5:378(075.8) |
001 - Ідентифікатор запису |
Ідентифікатор запису |
8588 |
100 ## - Дані загальної обробки |
Дані загальної обробки |
20191119 ukry50 |
801 ## - Джерело походження запису |
Країна |
УКРАЇНА |
Установа |
Бібліотека ІДГУ |
700 ## - Особисте ім’я |
Код відношення |
Автор |
Автор |
Букатова |
Частина імені, яка відрізняється від початкового елемента вводу |
О. М. |
702 ## - Ім’я особи – вторинна інтелектуальна відповідальність |
Код відношення |
Рецензент |
Початковий елемент вводу |
Авраменко |
Частина імені, яка відрізняється від початкового елемента вводу |
О. Б. |
702 ## - Ім’я особи – вторинна інтелектуальна відповідальність |
Код відношення |
Рецензент |
Початковий елемент вводу |
Андрощук |
Частина імені, яка відрізняється від початкового елемента вводу |
І. В. |
702 ## - Ім’я особи – вторинна інтелектуальна відповідальність |
Код відношення |
Рецензент |
Початковий елемент вводу |
Садовий |
Частина імені, яка відрізняється від початкового елемента вводу |
М. І. |
712 ## - Найменування колективу — вторинна інтелектуальна відповідальність |
Код відношення |
Видавець |
Початковий елемент заголовку |
РВВ ІДГУ |
852 ## - Місцезнаходження та шифр зберігання |
Шифр замовлення |
641.5:378(075.8) |
Форма заголовку/імені автора, що використовуються для організації фонду |
Б 90 |
942 ## - Додаткові дані (Коха) |
Тип одиниці (рівень запису) |
Навчальні посібники |
Шифр замовлення |
641.5:378(075.8) |