Локальна історія, 2 (28)

Мова: українська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: Київ : ГО "Українська Галицька Асамблея", 2021Опис: 96 сПримітки про зміст: Ключові слова Анотація: У № 2/ 2021 ми розповіли: * Як сьогодні живе село, де народився Шевченко та чому Андрій Любка називає Моринці й Шевченкове сучасними "Монтеккі та Капулетті" * Який рецепт борщу Шевченко вважав найсмачнішим та які страви поет планував замовити до весілля з Ликерою Полусмак * Хто сформував "шевченківський канон" та чому сьогодні бояться поп-Шевченка * Які таємниці психологічного стану Шевченка приховують його твори та яке значення для письменника мала нумерологія * Що спричинило смерть письменника? Розвідка про хвороби та останні дні життя Шевченка * Як працівники російської таємної поліції хотіли отримати від Шевченка інформацію про одне загадкове братство - і не отримали * Тарас Шевченко і український футуризм. Чому Семенко спалив свій "Кобзар"? А також екслюзив! Вперше публікується рецепт італійського стофато, що його так полюбляв герой шевченкової повісті "Художник" Едуард Губер. Витончена і делікатна, ця м'ясна страва готувалась у спеціальному вині Лакрима-крісті, що українською перекладається як "Христова сльоза". .Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 93/94 Історія Ресурси он-лайн: Архів номерів
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Джерельна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Журнали Журнали Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) 93/94 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно PER21030091

Тема номера: Шевченко та його доба

Ключові слова:

У № 2/ 2021 ми розповіли:

* Як сьогодні живе село, де народився Шевченко та чому Андрій Любка називає Моринці й Шевченкове сучасними "Монтеккі та Капулетті"
* Який рецепт борщу Шевченко вважав найсмачнішим та які страви поет планував замовити до весілля з Ликерою Полусмак
* Хто сформував "шевченківський канон" та чому сьогодні бояться поп-Шевченка
* Які таємниці психологічного стану Шевченка приховують його твори та яке значення для письменника мала нумерологія
* Що спричинило смерть письменника? Розвідка про хвороби та останні дні життя Шевченка
* Як працівники російської таємної поліції хотіли отримати від Шевченка інформацію про одне загадкове братство - і не отримали
* Тарас Шевченко і український футуризм. Чому Семенко спалив свій "Кобзар"?


А також екслюзив! Вперше публікується рецепт італійського стофато, що його так полюбляв герой шевченкової повісті "Художник" Едуард Губер. Витончена і делікатна, ця м'ясна страва готувалась у спеціальному вині Лакрима-крісті, що українською перекладається як "Христова сльоза".

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Працює на АБІС Коха