Технологія приготування їжі. Бутерброди [Текст] : Методична розробка уроку трудового навчання. 5-й клас / Наталя Гуренко
Набір: 2162, Трудове навчання, 2421Мова: українська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: 2018. — № 7 (127)Опис: С. 10-19Примітки про зміст: Ключові слова: бутерброд Анотація: Найшвидший і найлегший спосіб приготування перекусу - бутерброд. Нині існує незліченна кількість видів цієї страви. Ми ознайомимось із історією виникнення, класифікацією бутербродів, технологією виготовлення, правилами оформлення та подачі..Найменування теми як предметна рубрика: Методика трудового навчання Тематика: 888 | 2691Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 37.016 Методика викладання окремих предметівТип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Джерельна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Читальний зал (бібліографія) Систематична картотека (бібліографія) | Читальний зал (бібліографія) Систематична картотека (бібліографія) | 37.016 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | PER18080152 | |
![]() |
Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) | Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) | 37.016 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | PER18080150 |
Поличне розташування: Систематична картотека (бібліографія) Зачинити оглядач полиці (Зачинити оглядач полиці)
Ключові слова: бутерброд
Найшвидший і найлегший спосіб приготування перекусу - бутерброд. Нині існує незліченна кількість видів цієї страви. Ми ознайомимось із історією виникнення, класифікацією бутербродів, технологією виготовлення, правилами оформлення та подачі.
Немає коментарів для цієї одиниці.