Технологія приготування їжі. Бутерброди [Текст] : Методична розробка уроку трудового навчання. 5-й клас / Наталя Гуренко

Набір: 2162, Трудове навчання, 2421Основний автор-особа: Автор, Гуренко, Н.Мова: українська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: 2018. — № 7 (127)Опис: С. 10-19Примітки про зміст: Ключові слова: бутерброд Анотація: Найшвидший і найлегший спосіб приготування перекусу - бутерброд. Нині існує незліченна кількість видів цієї страви. Ми ознайомимось із історією виникнення, класифікацією бутербродів, технологією виготовлення, правилами оформлення та подачі..Найменування теми як предметна рубрика: Методика трудового навчання Тематика: 888 | 2691Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 37.016 Методика викладання окремих предметів
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Джерельна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Статті з періодики Статті з періодики Читальний зал (бібліографія) Систематична картотека (бібліографія) Читальний зал (бібліографія) Систематична картотека (бібліографія) 37.016 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно PER18080152
Газети Газети Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) 37.016 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно PER18080150

Ключові слова: бутерброд

Найшвидший і найлегший спосіб приготування перекусу - бутерброд. Нині існує незліченна кількість видів цієї страви. Ми ознайомимось із історією виникнення, класифікацією бутербродів, технологією виготовлення, правилами оформлення та подачі.

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Працює на АБІС Коха