Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві [Текст] : навчальний посібник / Г. В. Блакита, І. О. Гладій, О. М. Дзюба, О. Т. Бровко

Альтернативний автор-особа: Автор, Блакита, Г. В. ;Автор, Гладій, І. О. ;Автор, Дзюба, О. М. ;Автор, Бровко , О. Т. Колективний автор (вторинний): Видавець, ТОВ "Видавництво "Центр учбової літератури"Мова: українська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: Київ : Центр учбової літератури, 2017Опис: 288 с. ; 60х80 1/16. - 300 пр.ISBN: 978-617-673-267-9.Примітки про зміст: Ключові слова Анотація: Видання надає змогу засвоїти теоретичні основи з обліку господарських операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, набути практичних навичок відображення в обліку товарних операцій та результатів діяльності підприємств торгівлі та ресторанного господарства У посібнику наводяться основні питання, що розкривають зміст теми, теоретичні основи, практичні завдання для аудиторное' та самостійної підготовки, тести для контролю рівня засвоєння матеріалу, а також контрольні питання для проміжного та підсумкового контролю знань. Посібник розраховано для студентів напряму підготовки "Облік і аудит", аспірантів, викладачів та працівників, які бажають підвищувати свою кваліфікацію..Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 33 Економіка. Економічні науки Список(и), у яких присутня ця одиниця: Готельно-ресторанний бізнес | Економіка
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Джерельна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Абонемент. Технічна література Навчальний фонд Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд 339.37(075.8) (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно AT18100251

Ключові слова:

Видання надає змогу засвоїти теоретичні основи з обліку господарських операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, набути практичних навичок відображення в обліку товарних операцій та результатів діяльності підприємств торгівлі та ресторанного господарства У посібнику наводяться основні питання, що розкривають зміст теми, теоретичні основи, практичні завдання для аудиторное' та самостійної підготовки, тести для контролю рівня засвоєння матеріалу, а також контрольні питання для проміжного та підсумкового контролю знань. Посібник розраховано для студентів напряму підготовки "Облік і аудит", аспірантів, викладачів та працівників, які бажають підвищувати свою кваліфікацію.

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Працює на АБІС Коха