Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Т. Г. Сокол
Мова: українська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: Київ : Альтерпрес, 2009Опис: 418 с.: 16 с. іл : 500 пр. (в опр.) ; 60х90/16.ISBN: 966-542-244-8 (серія); 966-542-390-8.Серія: "Бібліотека професійного менеджера"Примітки про зміст: Ключові слова Анотація: В підручнику подаються історія розвитку та характеристика сучасного стану готельного господарства світу та України, принципи класифікації засобів розміщення та сертифікації послуг готелів, основи господарської діяльності готельних підприємств, а також детально розглядається технологія прийому й обслуговування гостей в готелі, включаючи надання їм основних і додаткових послуг. Окрема увага приділяється техніці роботи служб та культурі готельного виробництва. Теоретичні положення підкріплюються прикладами з практики роботи зарубіжних та вітчизняних готельних підприємств. Підручник ухвалений до видання Міністерством освіти і науки України та може бути використаний для підготовки менеджерів і спеціалістів сфери туризму та готельного господарства у вищих навчальних закладах різного рівня акредитації, а також може бути корисним для всіх, хто цікавиться історією та організацією готельної справи..Тематика: 4272 | 4272 | 4272Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 64 Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побуту | 338.48 Туризм. Економіка туризму Список(и), у яких присутня ця одиниця: Готельно-ресторанний бізнес | ТуризмТип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Джерельна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|---|
Підручники | Абонемент. Технічна література Навчальний фонд | Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд | 640.4:338.48](075.8) (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | AT18100708 |
Поличне розташування: Навчальний фонд Зачинити оглядач полиці (Зачинити оглядач полиці)
Затверджено Міністерством освіти і науки України як підручник для студентів вищих навчальних закладів.
Ключові слова:
В підручнику подаються історія розвитку та характеристика сучасного стану готельного господарства світу та України, принципи класифікації засобів розміщення та сертифікації послуг готелів, основи господарської діяльності готельних підприємств, а також детально розглядається технологія прийому й обслуговування гостей в готелі, включаючи надання їм основних і додаткових послуг. Окрема увага приділяється техніці роботи служб та культурі готельного виробництва. Теоретичні положення підкріплюються прикладами з практики роботи зарубіжних та вітчизняних готельних підприємств.
Підручник ухвалений до видання Міністерством освіти і науки України та може бути використаний для підготовки менеджерів і спеціалістів сфери туризму та готельного господарства у вищих навчальних закладах різного рівня акредитації, а також може бути корисним для всіх, хто цікавиться історією та організацією готельної справи.
Немає коментарів для цієї одиниці.