Уніфіковані технології готельних послуг [Текст] : навч. посіб. / [Л. Г. Лук`янова, Т. Т. Дорошенко, І. М. Мініч] ; за ред. проф. В. К. Федорченко
Мова: українська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: Київ : Вища шк., 2001Опис: 237 с. : іл : Бібліогр.: с. 234-235. - 5000 пр. (в опр.) ; 60х84 1/16.ISBN: 966-642-040-6.Примітки про зміст: Ключові слова Анотація: Наведено технологію надання готельних послуг, що дає змогу уніфікувати функціональні служби готельного підприємства. Викладено поняття технології, види та класифікацію технологій, розглянуто питання технології гостинності, запропоновано аналіз готельних послуг в Україні та іноземний досвід визначення якості готельних послуг. Для студентів вищих навчальних закладів. Може бути корисним для аспірантів, викладачів, працівників готельних підприємств..Тематика: 4272 | 4272 | 4272Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 64 Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побуту Список(и), у яких присутня ця одиниця: Готельно-ресторанний бізнес | ТуризмТип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Джерельна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|---|
Науково-популярні видання | Абонемент. Технічна література Навчальний фонд | Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд | 640.41(075.8) (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | ML18110421 |
Автори вказані на звороті титульного листа.
Рекомендовано Міністерством освіти і науки України.
Ключові слова:
Наведено технологію надання готельних послуг, що дає змогу уніфікувати функціональні служби готельного підприємства. Викладено поняття технології, види та класифікацію технологій, розглянуто питання технології гостинності, запропоновано аналіз готельних послуг в Україні та іноземний досвід визначення якості готельних послуг.
Для студентів вищих навчальних закладів. Може бути корисним для аспірантів, викладачів, працівників готельних підприємств.
Немає коментарів для цієї одиниці.