Основи готельної справи [Текст] : навч. посіб. / Г. Я. Круль ; Міністерство освіти і науки України, Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича

Основний автор-особа: Автор, Круль, Г. Я.Вторинний автор-особа: Рецензент, Руденко, В. П.;Рецензент, Євдокименко, В. К.;Рецензент, Жук, М. В.Колективний автор (вторинний): Організація, під егідою якої видано, Міністерство освіти і науки України;Організація, під егідою якої видано, Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича ;Видавець, Центр учбової літературиМова: українська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: Київ : Центр учбової літератури, 2011Опис: 368 с : 800 пр. (в опр.) ; 60х84 1/16.ISBN: 978-611-01-0186-8.Примітки про зміст: Ключові слова Анотація: У запропонованому виданні розглянуті основні поняття готельного господарства. Значна увага приділена класифікаціям засобів розміщення за різними принципами та критеріями. Виявлені сучасні проблеми створення єдиної міжнародної класифікації готелів у світі. Розкриті особливості технологічного процесу надання основних і додаткових послуг у готелях. Посібник містить практичні завдання, контрольні тести, нормативно-інструктивний, довідковий і статистичний матеріал. Для викладачів і студентів вищих і середніх спеціальних навчальних закладів, широкого кола зацікавлених читачів..Тематика: 4272Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 64 Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побуту Список(и), у яких присутня ця одиниця: Готельно-ресторанний бізнес | Туризм
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Джерельна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Науково-популярні видання Науково-популярні видання Абонемент. Технічна література Навчальний фонд Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд 640.412(075.8) (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно ML18120217

Рекомендовано Міністерством освіти і науки України для студентів вищих навчальних закпадів

Ключові слова:

У запропонованому виданні розглянуті основні поняття готельного господарства. Значна увага приділена класифікаціям засобів розміщення за різними принципами та критеріями. Виявлені сучасні проблеми створення єдиної міжнародної класифікації готелів у світі. Розкриті особливості технологічного процесу надання основних і додаткових послуг у готелях. Посібник містить практичні завдання, контрольні тести, нормативно-інструктивний, довідковий і статистичний матеріал.
Для викладачів і студентів вищих і середніх спеціальних навчальних закладів, широкого кола зацікавлених читачів.

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Працює на АБІС Коха