Сервування святкового столу [Текст] : Для учнів 5-го класу ; Катерина Захленюк
Набір: 4490, Трудове навчання, 5191Мова: українська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: 2018. - № 12Опис: С. 4-21 : Бібліографія: С. 15Примітки про зміст: Ключові слова Анотація: Кожна господиня турбується, як прикрасити стіл до різних подій у рідному колі. І це не складно: треба запам'ятати основні правила та принципи оформлення. Завдяки давно перевіреному алгоритму дій ви зможете красиво сервірувати стіл до будь якого свята.Найменування теми як предметна рубрика: Методика трудового навчання Тематика: 2439 | 2691 | 888Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 37.016 Методика викладання окремих предметівТип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Джерельна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Читальний зал (бібліографія) Систематична картотека (бібліографія) | Читальний зал (бібліографія) Систематична картотека (бібліографія) | 37.016 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | PER19010197 | |
![]() |
Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) | Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) | 37.016 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | PER19010081 |
Ключові слова:
Кожна господиня турбується, як прикрасити стіл до різних подій у рідному колі. І це не складно: треба запам'ятати основні правила та принципи оформлення. Завдяки давно перевіреному алгоритму дій ви зможете красиво сервірувати стіл до будь якого свята
Немає коментарів для цієї одиниці.