Сервування святкового столу [Текст] : Для учнів 5-го класу ; Катерина Захленюк

Набір: 4490, Трудове навчання, 5191Основний автор-особа: Автор, Захленюк, К.Мова: українська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: 2018. - № 12Опис: С. 4-21 : Бібліографія: С. 15Примітки про зміст: Ключові слова Анотація: Кожна господиня турбується, як прикрасити стіл до різних подій у рідному колі. І це не складно: треба запам'ятати основні правила та принципи оформлення. Завдяки давно перевіреному алгоритму дій ви зможете красиво сервірувати стіл до будь якого свята.Найменування теми як предметна рубрика: Методика трудового навчання Тематика: 2439 | 2691 | 888Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 37.016 Методика викладання окремих предметів
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Джерельна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Статті з періодики Статті з періодики Читальний зал (бібліографія) Систематична картотека (бібліографія) Читальний зал (бібліографія) Систематична картотека (бібліографія) 37.016 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно PER19010197
Газети Газети Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) 37.016 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно PER19010081

Ключові слова:

Кожна господиня турбується, як прикрасити стіл до різних подій у рідному колі. І це не складно: треба запам'ятати основні правила та принципи оформлення. Завдяки давно перевіреному алгоритму дій ви зможете красиво сервірувати стіл до будь якого свята

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Працює на АБІС Коха