Хімічний і технологічний контроль виноробства [Текст] : навч. посіб. / О. І. Мамай, Г. Ф. Сльозко, О. В. Стоянова
Мова: українська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: Київ : Інкос, 2004Опис: 224 с : Бібліогр.: с. 218 - 219. - 500 пр. (в опр.) ; 60х84 1/16.ISBN: 966-8347-06-4.Примітки про зміст: екстракт вина, дріжджові осадки Анотація: В навчальному посібнику приведені методи аналізу, якими необхідно користуватися при хімічному і технологічному контролі на окремих етапах технологічного процесу виноробства. Посібник складається з п'яти розділів: хімічний контроль, контроль технологічних процесів, контроль якості продуктів виноробства, контроль технологічних і допоміжних матеріалів, розрахунки складу матеріалів при технологічних операціях. Опис кожної лабораторної роботи містить мету роботи,короткі теоретичні відомості, опис лабораторної установки, методику експерименту, контрольні питання для самопідготовки. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів спеціальності "Технологія бродильних виробництв і виноробства".Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 659 Реклама. Система інформації. Служба зовнішньої інформації та реклами (паблік рилейшнз)Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Джерельна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Абонемент. Технічна література Навчальний фонд | Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд | 663.21(075.8) (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | ML19010314 |
Поличне розташування: Навчальний фонд Зачинити оглядач полиці (Зачинити оглядач полиці)
658.8(075.8) Маркетинг послуг:стратегічний підхід | 658.8:339.18(075.8) Мерчандайзинг : навч. посіб. | 659(477)(075.8) Реклама та стимулювання збуту | 663.21(075.8) Хімічний і технологічний контроль виноробства | [675:004](075.8) /Х-69 Прикладні програми в комп'ютерних технологіях обробки облікової інформації : навч. посіб. | 7.01=163.2 Цивилизацията | 7.035(477)"08/13"(084.1) Мистецтво Київської Русі : [науково-популярне видання] |
екстракт вина, дріжджові осадки
В навчальному посібнику приведені методи аналізу, якими необхідно користуватися при хімічному і технологічному контролі на окремих етапах технологічного процесу виноробства. Посібник складається з п'яти розділів: хімічний контроль, контроль технологічних процесів, контроль якості продуктів виноробства, контроль технологічних і допоміжних матеріалів, розрахунки складу матеріалів при технологічних операціях.
Опис кожної лабораторної роботи містить мету роботи,короткі теоретичні відомості, опис лабораторної установки, методику експерименту, контрольні питання для самопідготовки.
Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів спеціальності "Технологія бродильних виробництв і виноробства"
Немає коментарів для цієї одиниці.