Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / В. В. Архипов

Основний автор-особа: Автор, Архіпов, В. В.Вторинний автор-особа: Рецензент, Лебідь, Н. П.;Рецензент, Мухін, А. А.;Рецензент, Долінський, Л. Б.Колективний автор (вторинний): Видавець, Центр учбової літературиМова: українська.Країна: УКРАЇНА.Відомості про видання: 3-тє вид.Вихідні дані: Київ : Центр учбової літератури, 2017Опис: 280 с. : табл : б. т ; 60х84 1/16.ISBN: 978-611-01-0935-2.Примітки про зміст: Ключові слова Анотація: Даний навчальний посібник охоплює широке коло питань, пов'язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Тут висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Спеціальні розділи присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства; детально описується організація роботи цехів, роздаткових лі-ній, у доступній формі висвітлене питання раціональної організації праці. Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації ресторанного господарства. Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства..Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 64 Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побуту Список(и), у яких присутня ця одиниця: Готельно-ресторанний бізнес
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Джерельна бібліотека Зібрання Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні посібники Навчальні посібники Абонемент. Технічна література Навчальний фонд Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд book 640.43(075.8) (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно ML19040438

Гриф МОН

Ключові слова:

Даний навчальний посібник охоплює широке коло питань, пов'язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Тут висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Спеціальні розділи присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства; детально описується організація роботи цехів, роздаткових лі-ній, у доступній формі висвітлене питання раціональної організації праці. Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації ресторанного господарства.
Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства.

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Працює на АБІС Коха