Приготування вареників із різними начинками [Текст] : Бінарний урок / Ірина Залозна
Набір: 7656, Профтехосвіта, 8525Мова: українська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: 2019. - № 7 (127). - ЛипеньОпис: С. 37-48 : Бібліографія: С. 41Примітки про зміст: Ключові слова: виховання, бінарний урок, технологія, практичні вміння Анотація: Пропонується бінарний урок із предметів "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" та "Облік, калькуляція і звітність" для майбутніх кухарів третього розряду. Учні не лише отримують знання з технології приготування тіста для вареників, а й формують практичні вміння здійснювати розрахунки сировини на необхідну кількість порцій.Найменування теми як предметна рубрика: Методика трудового навчання Тематика: розробка уроку трудового навчання | бінарний урок Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 37.016 Методика викладання окремих предметівТип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Джерельна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Читальний зал (бібліографія) Систематична картотека (бібліографія) | Читальний зал Систематична картотека (бібліографія) | 37.016 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | CZ19090273 | |
![]() |
Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) | Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) | Доступно | PER19080132 |
Поличне розташування: Систематична картотека (бібліографія) Зачинити оглядач полиці (Зачинити оглядач полиці)
Ключові слова: виховання, бінарний урок, технологія, практичні вміння
Пропонується бінарний урок із предметів "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" та "Облік, калькуляція і звітність" для майбутніх кухарів третього розряду. Учні не лише отримують знання з технології приготування тіста для вареників, а й формують практичні вміння здійснювати розрахунки сировини на необхідну кількість порцій
Немає коментарів для цієї одиниці.