Технологічний практикум з кулінарної обробки харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / О. М. Букатова

Основний автор-особа: Автор, Букатова , О. М.Вторинний автор-особа: Рецензент, Авраменко, О. Б.;Рецензент, Андрощук, І. В.;Рецензент, Садовий, М. І.Колективний автор (вторинний): Видавець, РВВ ІДГУМова: українська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: Ізмаїл : РВВ ІДГУ, 2019Опис: 127 с : Бібліогр.: с. 123. - 300 прим ; 60х80/16.Серія: "Праці виклачів ІДГУ"Примітки про зміст: Ключові слова: українська кухня Анотація: Посібник містить комплекс технологічних задач за темами дисципліни «Технологічний практикум з кулінарної обробки харчових продуктів», а також методику, алгоритм і зразки їх розв’язання. Кожна тема завершується самостійною роботою у вигляді контрольних питань та практичних завдань. Усі ці корисні матеріали дозволяють студентам ІДГУ розширювати знання з даної дисципліни, а викладачам – оцінювати рівень їхньої підготовки..Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 641/642 Продукти харчування. Приготування їжі. Страви. Харчування 378 Вища освіта. Вища школа. Підготовка наукових кадрів Список(и), у яких присутня ця одиниця: Готельно-ресторанний бізнес
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Джерельна бібліотека Зібрання Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні посібники Навчальні посібники Абонемент. Технічна література Навчальний фонд Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд Праці викладачів ІДГУ 641.5:378(075.8) /Б 90 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно ML20100035
Навчальні посібники Навчальні посібники Абонемент. Технічна література Навчальний фонд Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд Праці викладачів ІДГУ 641.5:378(075.8) /Б 90 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно ML19110172
Навчальні посібники Навчальні посібники Абонемент. Технічна література Навчальний фонд Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд Праці викладачів ІДГУ 641.5:378(075.8) /Б 90 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно ML19110174
Навчальні посібники Навчальні посібники Абонемент. Технічна література Навчальний фонд Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд Праці викладачів ІДГУ 641.5:378(075.8) /Б 90 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно ML19110175
Навчальні посібники Навчальні посібники Абонемент. Технічна література Навчальний фонд Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд Праці викладачів ІДГУ 641.5:378(075.8) /Б 90 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно ML19110176

Рекомендовано до друку вченою радою Ізмаїльського державного гуманітарного університету

Ключові слова: українська кухня

Посібник містить комплекс технологічних задач за темами дисципліни «Технологічний практикум з кулінарної обробки харчових продуктів», а також методику, алгоритм і зразки їх розв’язання. Кожна тема завершується самостійною роботою у вигляді контрольних питань та практичних завдань. Усі ці корисні матеріали дозволяють студентам ІДГУ розширювати знання з даної дисципліни, а викладачам – оцінювати рівень їхньої підготовки.

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Працює на АБІС Коха