Технологічний практикум з кулінарної обробки харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / О. М. Букатова
Мова: українська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: Ізмаїл : РВВ ІДГУ, 2019Опис: 127 с : Бібліогр.: с. 123. - 300 прим ; 60х80/16.Серія: "Праці виклачів ІДГУ"Примітки про зміст: Ключові слова: українська кухня Анотація: Посібник містить комплекс технологічних задач за темами дисципліни «Технологічний практикум з кулінарної обробки харчових продуктів», а також методику, алгоритм і зразки їх розв’язання. Кожна тема завершується самостійною роботою у вигляді контрольних питань та практичних завдань. Усі ці корисні матеріали дозволяють студентам ІДГУ розширювати знання з даної дисципліни, а викладачам – оцінювати рівень їхньої підготовки..Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 641/642 Продукти харчування. Приготування їжі. Страви. Харчування 378 Вища освіта. Вища школа. Підготовка наукових кадрів Список(и), у яких присутня ця одиниця: Готельно-ресторанний бізнесТип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Джерельна бібліотека | Зібрання | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Навчальні посібники | Абонемент. Технічна література Навчальний фонд | Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд | Праці викладачів ІДГУ | 641.5:378(075.8) /Б 90 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | ML20100035 | |
Навчальні посібники | Абонемент. Технічна література Навчальний фонд | Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд | Праці викладачів ІДГУ | 641.5:378(075.8) /Б 90 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | ML19110172 | |
Навчальні посібники | Абонемент. Технічна література Навчальний фонд | Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд | Праці викладачів ІДГУ | 641.5:378(075.8) /Б 90 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | ML19110174 | |
Навчальні посібники | Абонемент. Технічна література Навчальний фонд | Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд | Праці викладачів ІДГУ | 641.5:378(075.8) /Б 90 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | ML19110175 | |
Навчальні посібники | Абонемент. Технічна література Навчальний фонд | Бібліотека ІДГУ Навчальний фонд | Праці викладачів ІДГУ | 641.5:378(075.8) /Б 90 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | ML19110176 |
Рекомендовано до друку вченою радою Ізмаїльського державного гуманітарного університету
Ключові слова: українська кухня
Посібник містить комплекс технологічних задач за темами дисципліни «Технологічний практикум з кулінарної обробки харчових продуктів», а також методику, алгоритм і зразки їх розв’язання. Кожна тема завершується самостійною роботою у вигляді контрольних питань та практичних завдань. Усі ці корисні матеріали дозволяють студентам ІДГУ розширювати знання з даної дисципліни, а викладачам – оцінювати рівень їхньої підготовки.
Немає коментарів для цієї одиниці.