Подорож до Японії. Японська кухня. Технологія приготування суші / С. С. Гуд, Н. М. Талибова : Інтегрований урок: англійська мова й трудове навчання

Набір: 887, Англійська мова та література, 1075Основний автор-особа: Автор, Гуд, С. С.Альтернативний автор-особа: Автор, Талибова, Н. М.Мова: англійська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: 2018. — № 16-18 (556-568)Опис: С. 90-98Примітки про зміст: Ключові слова: японська кухня | інтегрований урок | суші Анотація: Мета уроку: формувати й розвивати комунікативні вміння учнів на основі мовних, соціокультурних знань; розширювати кругозір учнів; розвивати вміння сприймати мову на слух; формувати шанобливе ставлення до традицій і звичаїв інших народів; розвивати в учнів міжкультурну компетенцію; ознайомити учнів з традиціями японськоїкухні; навчити учнів готувати суші, навчити учнівправильно розраховувати сировину, розробититехнологічні картки; організувати робоче місце,правильно підбирати інструмент, інвентар та посуд; дотримуватись послідовності технологічногопроцесу, та санітарно-гігієнічних вимог, норм охорони праці й безпеки життєдіяльності; виховуватилюбов до праці; культуру праці; бережливе ставлення до сировини, устаткування та інструментів; розвивати в учнів уміння приготування суші..Найменування теми як предметна рубрика: Методика викладання англійської мови | Методика трудового навчання Географічна назва як предметна рубрика: 660Тематика: 883 | 2691 | 885Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 37.016:811.111 Методика викладання. Англійська мова
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Джерельна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Журнали Журнали Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) 37.016:811.111 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно PER18060394
Статті з періодики Статті з періодики Читальний зал (бібліографія) Систематична картотека (бібліографія) Читальний зал (бібліографія) Систематична картотека (бібліографія) 37.016:811.111 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно PER18060424

Ключові слова: японська кухня | інтегрований урок | суші

Мета уроку: формувати й розвивати комунікативні вміння учнів на основі мовних, соціокультурних знань; розширювати кругозір учнів; розвивати вміння сприймати мову на слух; формувати шанобливе ставлення до традицій і звичаїв інших народів; розвивати в учнів міжкультурну компетенцію; ознайомити учнів з традиціями японськоїкухні; навчити учнів готувати суші, навчити учнівправильно розраховувати сировину, розробититехнологічні картки; організувати робоче місце,правильно підбирати інструмент, інвентар та посуд; дотримуватись послідовності технологічногопроцесу, та санітарно-гігієнічних вимог, норм охорони праці й безпеки життєдіяльності; виховуватилюбов до праці; культуру праці; бережливе ставлення до сировини, устаткування та інструментів; розвивати в учнів уміння приготування суші.

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Працює на АБІС Коха