Подорож до Японії. Японська кухня. Технологія приготування суші / С. С. Гуд, Н. М. Талибова : Інтегрований урок: англійська мова й трудове навчання
Набір: 887, Англійська мова та література, 1075Мова: англійська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: 2018. — № 16-18 (556-568)Опис: С. 90-98Примітки про зміст: Ключові слова: японська кухня | інтегрований урок | суші Анотація: Мета уроку: формувати й розвивати комунікативні вміння учнів на основі мовних, соціокультурних знань; розширювати кругозір учнів; розвивати вміння сприймати мову на слух; формувати шанобливе ставлення до традицій і звичаїв інших народів; розвивати в учнів міжкультурну компетенцію; ознайомити учнів з традиціями японськоїкухні; навчити учнів готувати суші, навчити учнівправильно розраховувати сировину, розробититехнологічні картки; організувати робоче місце,правильно підбирати інструмент, інвентар та посуд; дотримуватись послідовності технологічногопроцесу, та санітарно-гігієнічних вимог, норм охорони праці й безпеки життєдіяльності; виховуватилюбов до праці; культуру праці; бережливе ставлення до сировини, устаткування та інструментів; розвивати в учнів уміння приготування суші..Найменування теми як предметна рубрика: Методика викладання англійської мови | Методика трудового навчання Географічна назва як предметна рубрика: 660Тематика: 883 | 2691 | 885Предметна категорія вищого рівня (тимчасове): 37.016:811.111 Методика викладання. Англійська моваТип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Джерельна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) | Читальний зал (бібліографія) Газети / журнали (бібліографія) | 37.016:811.111 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | PER18060394 | |
![]() |
Читальний зал (бібліографія) Систематична картотека (бібліографія) | Читальний зал (бібліографія) Систематична картотека (бібліографія) | 37.016:811.111 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | PER18060424 |
Поличне розташування: Систематична картотека (бібліографія) Зачинити оглядач полиці (Зачинити оглядач полиці)
37.016:811.111 Appearance | 37.016:811.111 School Uniform: For or Against? Writing an argumentative essay | 37.016:811.111 Their music is eternal | 37.016:811.111 Подорож до Японії. Японська кухня. Технологія приготування суші | 37.016:811.111 Хобі та дозвілля | 37.016:811.111 Мої шкільні речі | 37.016:811.111 Багато різних професій |
Ключові слова: японська кухня | інтегрований урок | суші
Мета уроку: формувати й розвивати комунікативні вміння учнів на основі мовних, соціокультурних знань; розширювати кругозір учнів; розвивати вміння сприймати мову на слух; формувати шанобливе ставлення до традицій і звичаїв інших народів; розвивати в учнів міжкультурну компетенцію; ознайомити учнів з традиціями японськоїкухні; навчити учнів готувати суші, навчити учнівправильно розраховувати сировину, розробититехнологічні картки; організувати робоче місце,правильно підбирати інструмент, інвентар та посуд; дотримуватись послідовності технологічногопроцесу, та санітарно-гігієнічних вимог, норм охорони праці й безпеки життєдіяльності; виховуватилюбов до праці; культуру праці; бережливе ставлення до сировини, устаткування та інструментів; розвивати в учнів уміння приготування суші.
Немає коментарів для цієї одиниці.