663.21(075.8)

М 22

Мамай, О. І.

Хімічний і технологічний контроль виноробства [Текст] : навч. посіб. / О. І. Мамай, Г. Ф. Сльозко, О. В. Стоянова — Київ : Інкос, 2004. — 224 с; 60х84 1/16. — Бібліогр.: с. 218 - 219. - 500 пр. (в опр.).

966-8347-06-4

УДК 663.21(075.8)

УДК 663.21(075.8)

Абонемент. Технічна література [ML19010314]

Анотація:В навчальному посібнику приведені методи аналізу, якими необхідно користуватися при хімічному і технологічному контролі на окремих етапах технологічного процесу виноробства. Посібник складається з п'яти розділів: хімічний контроль, контроль технологічних процесів, контроль якості продуктів виноробства, контроль технологічних і допоміжних матеріалів, розрахунки складу матеріалів при технологічних операціях.
Опис кожної лабораторної роботи містить мету роботи,короткі теоретичні відомості, опис лабораторної установки, методику експерименту, контрольні питання для самопідготовки.
Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів спеціальності "Технологія бродильних виробництв і виноробства"

Зміст: