663.21(075.8)
М 22
Мамай, О. І.
Хімічний і технологічний контроль виноробства [Текст] : навч. посіб. / О. І. Мамай, Г. Ф. Сльозко, О. В. Стоянова — Київ : Інкос, 2004. — 224 с; 60х84 1/16. — Бібліогр.: с. 218 - 219. - 500 пр. (в опр.).
966-8347-06-4
УДК 663.21(075.8)
УДК 663.21(075.8)
Абонемент. Технічна література [ML19010314]
Анотація:В навчальному посібнику приведені методи аналізу, якими необхідно користуватися при хімічному і технологічному контролі на окремих етапах технологічного процесу виноробства. Посібник складається з п'яти розділів: хімічний контроль, контроль технологічних процесів, контроль якості продуктів виноробства, контроль технологічних і допоміжних матеріалів, розрахунки складу матеріалів при технологічних операціях.