640.43(075.8)

А 87

Архіпов, В. В.

Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / В. В. Архипов — 3-тє вид. — Київ : Центр учбової літератури, 2017. — 280 с. : табл; 60х84 1/16. — б. т.

978-611-01-0935-2

УДК 640.43(075.8)

УДК 640.43(075.8)

Абонемент. Технічна література [ML19040438]

Анотація:Даний навчальний посібник охоплює широке коло питань, пов'язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Тут висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Спеціальні розділи присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства; детально описується організація роботи цехів, роздаткових лі-ній, у доступній формі висвітлене питання раціональної організації праці. Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації ресторанного господарства.
Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства.

Примітки:Гриф МОН

Зміст: