Готельно-ресторанний бізнес

Записів у цьому списку: 12

Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві [Текст] : навчальний посібник / Г. В. Блакита, І. О. Гладій, О. М. Дзюба, О. Т. Бровко Вихідні дані: Київ : Центр учбової літератури, 2017Опис: 288 с. ; 60х80 1/16. - 300 пр.Наявність: Примірники, доступні для позики: Бібліотека ІДГУШифр зберігання: 339.37(075.8) (1).
Гостинично-ресторанный сервис: Особенности культуры и традиций питания народов мира [Текст] : курс лекций: [учебное пособие] / В. В. Архипов, Е. И. Иванникова ; Киевский национальный университет культуры и искусствВихідні дані: Киев : Атика, 2005Опис: 216 с : 1000 экз ; 60х84 /16.Наявність: Примірники, доступні для позики: Бібліотека ІДГУШифр зберігання: 640.4:338.48](075.8) (1).
Готельний бізнес: теорія та практика [Текст] : підручник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк ; Міністерство освіти і науки України, Львівський національний університет ім. І. Франка.Вихідні дані: Київ : Центр учбової літератури, 2017Опис: 472 с : рис., табл : Бібліогр.: с. 375-380. - б. т ; 60х84 1/16.Наявність: Примірники, доступні для позики: Бібліотека ІДГУШифр зберігання: 640.4(075.8) (1).
Культура гостинично-туристского сервиса [Текст] : учеб. пос. / В. Г. ФедцовВихідні дані: Ростов н/Д : Феникс, 2008Опис: 503, [1] с : Библиогр.: с. 497. - 3000 экз. (в пер.) ; 84х108 1/32.Наявність: Примірники, доступні для позики: Бібліотека ІДГУШифр зберігання: 640.4:338.48](075.8) (1).
Организация и технология гостиничного обслуживания [Текст] : учебник / И. Ю. Ляпина ; под ред. А. Ю. ЛапинаВихідні дані: Москва : ИЦ "Академия", 2008Опис: 208 с : Библиогр.: с. 206. - 2000 экз. (в пер.) ; 60х90 /16.Наявність: Примірники, доступні для позики: Бібліотека ІДГУШифр зберігання: 640.4(075.8) (1).
Организация и технология гостиничного обслуживания [Текст] : учебник / И.Ю. Ляпина ; под. ред. А. Ю. Лапина.Вихідні дані: Москва : ИЦ "Академия", 2005Опис: 208 с : 3000 экз. (в пер.) ; 60х90/16.Наявність: Примірники, доступні для позики: Бібліотека ІДГУШифр зберігання: 640.4(075.8) /Л 97 (1), Абонемент. Навчальна літератураШифр зберігання: 640.4(075.8) /Л 97 (1).
Организация обслуживания в гостиницах и туристских комплексах [Текст] : учеб. пос. / А. В. СорокинаВихідні дані: Москва : Альфа-М ; ИНФРА-М, 2006Опис: 304 с : Библиогр.: с. 296-299. - 5000 пр. (в пер.) ; 60х90/16. Наявність: Примірники, доступні для позики: Бібліотека ІДГУШифр зберігання: 640.4(075.8) (1).
Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Т. Г. СоколВихідні дані: Київ : Альтерпрес, 2009Опис: 418 с.: 16 с. іл : 500 пр. (в опр.) ; 60х90/16.Наявність: Примірники, доступні для позики: Бібліотека ІДГУШифр зберігання: 640.4:338.48](075.8) (1).
Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / В. В. АрхиповВихідні дані: Київ : Центр учбової літератури, 2017Опис: 280 с. : табл : б. т ; 60х84 1/16.Наявність: Примірники, доступні для позики: Бібліотека ІДГУШифр зберігання: 640.43(075.8) (1).
Основи готельної справи [Текст] : навч. посіб. / Г. Я. Круль ; Міністерство освіти і науки України, Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича Вихідні дані: Київ : Центр учбової літератури, 2011Опис: 368 с : 800 пр. (в опр.) ; 60х84 1/16.Наявність: Примірники, доступні для позики: Бібліотека ІДГУШифр зберігання: 640.412(075.8) (1).
Технологічний практикум з кулінарної обробки харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / О. М. БукатоваВихідні дані: Ізмаїл : РВВ ІДГУ, 2019Опис: 127 с : Бібліогр.: с. 123. - 300 прим ; 60х80/16.Наявність: Примірники, доступні для позики: Бібліотека ІДГУШифр зберігання: 641.5:378(075.8) /Б 90 (5).
Уніфіковані технології готельних послуг [Текст] : навч. посіб. / [Л. Г. Лук`янова, Т. Т. Дорошенко, І. М. Мініч] ; за ред. проф. В. К. ФедорченкоВихідні дані: Київ : Вища шк., 2001Опис: 237 с. : іл : Бібліогр.: с. 234-235. - 5000 пр. (в опр.) ; 60х84 1/16.Наявність: Примірники, доступні для позики: Бібліотека ІДГУШифр зберігання: 640.41(075.8) (1).

Працює на АБІС Коха