Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/245
Назва: | «Европейский» обед Онегина в предметном пространстве пушкинского романа |
Автори: | Савоськина, Т.А. |
Дата публікації: | 2008 |
Бібліографічний опис: | Савоськина Т.А. «Европейский» обед Онегина в предметном пространстве пушкинского романа // Науковий вісник Ізмаїльського державного гуманітарного університету : Історичні науки. Педагогічні науки. Філологічні науки : Збірник наукових праць. – Ізмаїл : РВВ ІДГУ, 2008. – Вип. 25. – С. 132-136. |
Серія/номер: | Історичні науки. Педагогічні науки. Філологічні науки;25 |
Короткий огляд (реферат): | На прикладі ХVI строфи першого розділу роману розглядаються гастрономічні вподобання Онєгіна, котрі репрезентують один із значущих сегментів предметного простору героя, що відображає пушкінське бачення світу. |
Опис: | The article focuses on Onegin’s gastronomic preferences that represent a significant segment of the setting, which reflects Pushkin’s worldvision. The analysis is based on Stanza XVI, Chapter I of the novel. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/245 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник ІДГУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
33.pdf | 290.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.