Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/245
Назва: «Европейский» обед Онегина в предметном пространстве пушкинского романа
Автори: Савоськина, Т.А.
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Савоськина Т.А. «Европейский» обед Онегина в предметном пространстве пушкинского романа // Науковий вісник Ізмаїльського державного гуманітарного університету : Історичні науки. Педагогічні науки. Філологічні науки : Збірник наукових праць. – Ізмаїл : РВВ ІДГУ, 2008. – Вип. 25. – С. 132-136.
Серія/номер: Історичні науки. Педагогічні науки. Філологічні науки;25
Короткий огляд (реферат): На прикладі ХVI строфи першого розділу роману розглядаються гастрономічні вподобання Онєгіна, котрі репрезентують один із значущих сегментів предметного простору героя, що відображає пушкінське бачення світу.
Опис: The article focuses on Onegin’s gastronomic preferences that represent a significant segment of the setting, which reflects Pushkin’s worldvision. The analysis is based on Stanza XVI, Chapter I of the novel.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/245
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник ІДГУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
33.pdf290.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.