Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Савоськина, Т.А. | |
dc.date.accessioned | 2018-04-19T12:56:31Z | |
dc.date.available | 2018-04-19T12:56:31Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.citation | Савоськина Т.А. «Европейский» обед Онегина в предметном пространстве пушкинского романа // Науковий вісник Ізмаїльського державного гуманітарного університету : Історичні науки. Педагогічні науки. Філологічні науки : Збірник наукових праць. – Ізмаїл : РВВ ІДГУ, 2008. – Вип. 25. – С. 132-136. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/245 | |
dc.description | The article focuses on Onegin’s gastronomic preferences that represent a significant segment of the setting, which reflects Pushkin’s worldvision. The analysis is based on Stanza XVI, Chapter I of the novel. | uk_UA |
dc.description.abstract | На прикладі ХVI строфи першого розділу роману розглядаються гастрономічні вподобання Онєгіна, котрі репрезентують один із значущих сегментів предметного простору героя, що відображає пушкінське бачення світу. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Історичні науки. Педагогічні науки. Філологічні науки;25 | |
dc.title | «Европейский» обед Онегина в предметном пространстве пушкинского романа | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |