Ізмаїльський Державний Гуманітарний Університет

«Европейский» обед Онегина в предметном пространстве пушкинского романа

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Савоськина, Т.А.
dc.date.accessioned 2018-04-19T12:56:31Z
dc.date.available 2018-04-19T12:56:31Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.citation Савоськина Т.А. «Европейский» обед Онегина в предметном пространстве пушкинского романа // Науковий вісник Ізмаїльського державного гуманітарного університету : Історичні науки. Педагогічні науки. Філологічні науки : Збірник наукових праць. – Ізмаїл : РВВ ІДГУ, 2008. – Вип. 25. – С. 132-136. uk_UA
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/245
dc.description The article focuses on Onegin’s gastronomic preferences that represent a significant segment of the setting, which reflects Pushkin’s worldvision. The analysis is based on Stanza XVI, Chapter I of the novel. uk_UA
dc.description.abstract На прикладі ХVI строфи першого розділу роману розглядаються гастрономічні вподобання Онєгіна, котрі репрезентують один із значущих сегментів предметного простору героя, що відображає пушкінське бачення світу. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.relation.ispartofseries Історичні науки. Педагогічні науки. Філологічні науки;25
dc.title «Европейский» обед Онегина в предметном пространстве пушкинского романа uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу