Освіта, економіка управління: сучасний стан та інновації Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

«Освіта, економіка управління: сучасний стан та інновації» – науковий збірник Ізмаїльського державного гуманітарного університету, який видається з 2018 року.

У збірнику «Освіта, економіка управління: сучасний стан та інновації» публікуються статті, що містять виклад результатів наукових досліджень, а також огляди з актуальних проблем сучасної освіти, економіки підприємств та управління закладами вищої освіти, менеджменту та адміністрування.

Збірник друкується за ухвалою Вченої ради Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 39
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Фінансова безпека як функціональна складова економічної безпеки підприємстваСорока, Л.; Шевченко, О.; Soroka, L.; Shevchenko, O.
2021Сучасні проблеми науково-технологічного розвиткуМеркулов, М.; Merculov, M.
2021Застосування методів математичного аналізу в дослідженні діяльності підприємстваІвлієва, О.; Волкова, А.; Ivlieva, O.; Volkova, N.
2021Прогнозування попиту на промислову продукцію в системі інформаційного забезпечення функціонування ланцюга поставокЗахарченко, В.; Метіль, Т.; Zakharchenko, V.; Metil, T.
2020Дослідження типів організаційної взаємодії відділів маркетингу та збуту в системі маркетингового управління підприємствомЯковенко, О.; Бондатій, Д.; Yakovenko, O.; Bondatii, D.
2020Напрями покращення інформаційно-комунікаційного менеджменту організації в умовах глобалізаціїМетіль, Т.; Башинська, М.; Metil, T.; Bashinskaya, M.
2020Формалізація процесу вибору цілей реформування промислового виробництваМеркулов, М.; Аблязова, Н.; Копилова, Д.; Merculov, M.; Ablyazova, N.; Kopylova, D.
2020Удосконалення корпоративної культури в управлінні людськими ресурсами організаціїДеревенчук, К.; Тірон, О.; Derevenchuk, K.; Tiron, O.
2020Сутність і можливості методу індикативного планування в процесі формування промислової політикиМеркулов, М.; Merculov, M.
2020Дослідницько-проектна технологія як умова стимулювання творчої активності студентівДрагієва, Л.; Drahiieva, L.
2020Організація самостійної роботи студентів у закладах вищої освітиДущенко, О.; Dushchenko, O.
2019Особливості розвику міжнародного в’їзного туризму в Україні в умовах євроінтеграціїШевченко-Перепьолкіна, Р.; Голуб, О.
2019Туристична діяльність в Україні в умовах євроінтеграціїТірон, О.; Харченко, Т.
2019Принципи управління інноваційними ризиками підприємницьких структурСтепанова, Н.
2019Розробка та використання електронних дидактичних матеріалів в умовах сучасного освітнього процесуПінтійська, О.
2019Інтерактивна дошка як засіб організації уроку інформатики за типом «Ротація станцій»Мізюк, В.
2019Оцінювання діяльності закладу і педагогів в системі управління процесом професійного становлення вчителя у сучасній школіМізюк, В.; Іванютенко, Т.
2019Оптимізація діяльності маркетингової служби підприємства в умовах економічної кризиМетіль, Т.; Станчева, М.
2019Напрями оптимізації кредитної політики підприємстваМетіль, Т.; Герасименко, К.
2019Удосконалення інструмента фінансового планування під час перед планового дослідження інноваційно інвестиційних проектівМеркулов, М.; Байлюк, Ю.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 39